Сада медији из Белорусије јављају да је бивши хокејаш извршио самоубиство.

- Према увиђају, у понедељак 18. марта, око 12.39 полиција Харбора и Ватрогаске спасилачке службе кренули су ка болници, како би збринули човека који је скочио са балкона. Нису пронађене никакве сумњиве околности - рекао је портпарол полиције белоруским медијима.

 

 

Колцов је играо за репрезентацију Белорусије на Олимпијским играма 2002. и 2010. и провео је део три сезоне у Питсбург Пингвинсима од 2002. и 2006. године.

Арина Сабаленка је тако остала без своје велике љубави, човека који јој је био навећа подршка и ослонац у животу и каријери.

Фото: Танјуг/АП

 

Арина и Константин били су заједно од 2021. године. Бивши репрезентативац Белорусије у хокеју пратио је тенисерку на турнирима и пружао јој подршку. Арина је често објављивала њихове заједничке фотографије на друштвеним мрежама и остављала емотивне поруке свом драгом.

"Волим те. Срец́ан рођендан љубави моја. Ти си моја најдража особа, мој најбољи пријатељ и моја најјача подршка. Мир је с тобом, снага, стрпљење и здравље. Надам се да ц́емо имати све што смо планирали. Волим те", написала је прошле године у априлу Сабаленка, не слутећи да судбина, нажалост, имала другачији план и да несрећни Колцов неће дочекати свој 43. рођендан.