Андрија Милошевић данас је један од наших најбољих и најпознатијих глумаца, а у неколико наврата отворено је говорио о томе да је живео веома скромно када је са Цетиња дошао у Београд.

Једно време је радио као продавац новина, а када се запослио у "Атељеу 212" челници су пристали да му помогну - изнајме стан и купе потребне ствари за домаћинство.

Андрија је неколико пута истакао да га је глад научила да препозна праве вредности и цени труд и рад, а сада је навео да сматра да живот није такмичење.

Фото: АТА имагес

 

 

- Живот није такмичење, једина титула коју имате и носите са собом је титула људског бића. Уколико пратите оно човечанско у себи спемни сте на свакојаку жртву зарад љубави. Срећни су они који се воле и поштују, чувају и надограђују једни друге - рекао је глумац за "Сторy", и напоменуо да "не могу" суштински у његовом речнику не постоји.

На питање да ли је ту карактерну црту наследио од родитеља, Андрија је одговорио:

Фото: АТА имагес

 

 

- Док сам одрастао, затим пролазио школу и факултет, видео сам да са "не могу" нећу далеко догурати. Такође сам приметио да многе људе сопствени его слаби и постаје снажан окидач за одустајање. Не размишљајте о успесима, популарности, статусу, новцу и имате шансу да оставите траг - признао је Андрија.

БОНУС ВИДЕО: