Протеклих дана фронтмен Партибрејкерса, музичар и песник Зоран Костић Цане нашао се у центру пажње након што је у недељу вече напустио емисију "Утисак недеље" на самом почетку.

Проблем је настао након што се Цане на самом почетку емисије пожалио како не чује водитељку Ољу Бећковић.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Он је тада истакао да мора да јој чита са усана, на шта му је она предложила да седне на столицу ближе њој или да купи слушни апарат.

- Па можете ви да се пребаците овде (показујући на столицу која је била ближа њој). Да причамо нормално је да ви почнете да се понашате нормално и да не вичете на нас с почетка - изјавила је Бећковић.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

"Шта?", кратко је изјавио Костић.

Након тог разговора, уследиле су рекламе. Када је рекламни блок завршен Цане више није био у студију. Разговору који се дели на друштвеним мрежама очигледно је претходио вербални сукоб пре живог укључења, али нико од учесника није желео јавно да прича о томе.

Цане се огласио

Цане је о свему мудро ћутао данима, а на питање шта се заправо десило и због чега је напустио "Утисак недеље", у свом стилу је кратко поручио:

Фото: АТА имагес

 

 

- Нека их и даље занима. Радозналост убија људе. Чачка их тамо где ђаво често буде, изјавио је Костић у разговору за Политику, а његов коментар збунио је људе који су са знатижељом желели да чују и његову страну приче.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: