Певачица Ксенија Пајчин убијена је 16. марта 2010. године након што је њен тадашњи дечко Филип Каписода пресудио њој, па себи.

О стану у ком је певачица живела много се спекулисало након њене смрти, а комшије су сада откриле истину.

Наиме, у стану који је био Ксенијин тренутно живи један Рус са супругом и сином, открио је управник зграде Воја.

- Тај стан је прво припадао породици која се одселила пре 20 година и продали су стан Љубици Костић и Ксенији Пајчин. Затим је Љубица 2015. године продала стан другој жени која га сада издаје Русима. До Руса је тај стан био празан - тврди Воја.

Комшије проговориле о Ксенији

Комшије које су живеле у истој згради где и Ксенија сада су откриле непознате детаље о певачици и њеном животу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тај стан је продат. Живи породица ту. Не знам сад да ли га је та породица купила или су га ти што су га купили - издали... али је породица ту, муж, жена и син. Пет година тај стан није продаван. Биле су приче неке, духови и то да људи беже од тога, али то су будалаштине. Њена мајка Љубица није хтела раније да прода стан, јер је хтела да прође неко време, да људи забораве. Да би га продала по пуној цени... А што се несреће тиче, био сам тог дана ту - тврди Душан.

- Познавао сам их обоје. Филип је био много леп и згодан момак. А она је била другачија када је нашминкана и када није. Ја је пар пута нисам препознао без шминке и онда питам сина ко је ово он ми каже: "Па Ксенија, тата!". Она и мој син су се дружили. Сунчали су се заједно на тераси, пили кафу... Она је била популарна, али страшно је што је постала популарнија кад је убијена. Сећам се... тог дана сам видео Љубицу како иде улицом и носи цегере - присетио се комшија.

Фото: Принтскрин Инстаграм/Слика на профилу корисника xenia_pajcin xenia_pajcin

 

 

- Понудио сам се да јој помогнем, али она није хтела да прихвати помоћ, па је носила сама до другог спрата. Тачније, вукла га је до горе, било је тешко... Онда је куцала код Ксеније, нико није отварао. Покушала је да отвори врата, није могла. И она је имала кључ, јер је то био стан од њих две. Није могла да отвори врата, јер је била нека тежина... Препала се и од вриске су је чуле комшије, па су сви потрчали код ње. Пар комшија је развалило врата и видело њен леш код врата. Филипов леш је био у ходнику... Њој је пуцао у главу, а себи у уста. После је дошла полиција и тако смо ми сазнали ко је то урадио. Прво нико није знао да је Филип то урадио... то се завршило... Љубица се од тада није појављивала, можда једном или два пута... Чуо сам да је отишла са њеном мајком за Црну Гору. Углавном, ја колико знам, Љубица је продала стан, а пре Љубице су исто ту живели неки које ја нисам познавао... ту је сад та породица, јавимо се једни другима и то је то - објаснио је.

- Никад нисам разговарао са њима у смислу трагедије која се десила у том стану, јер верујем да људи ни не знају шта се ту догодило, с обзиром на то да Љубица није снизила цену стана па им ништа није било необично - рекао је комшија Душан.

Фото: Немања Костић

 

 

Други комшија, Божа, открио је још детаља о певачици.

- Ја не знам ко ту сада живи, али чујем да нешто често куцају по стану. Ја сам исто други спрат, само други улаз, па је мени тај стан најближи. Тог поподнева сам био ту, седео и пио кафу, када је Филип убио Ксенију... чуо се пуцањ. Коментарисали су људи "неко погибе", али нисам знао да је она. После пола сата дошла је полиција и тако... Мислим да су сада подстанари у том стану. Ја их стварно не познајем. Мало је то све, а нико се не зна. Раније смо се и дружили. Поделили су станове радницима фирме, сви смо се знали. Фирме, поделиле су станове својим инжењерима и радницима. Тад сам виђао и Љубицу. Након трагедије је била само једном, можда двапут - рекао је.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: