Пре два месеца, на водитељеву кућу је бачена такозвана "дечија бомба." Због тога је Милошевић био у страху, па је решио  да обнови надзорни систем. Камере су забележиле починиоца. 

- Због свега што се дешавало последњих месеци, претње и чудна дешавања око моје куће решио сам да променим комплетно све камере аналогне и ставим потпуно нове, јаче и боље, а аларм сам такође имао, међутим, сада је појачан тако да ни мува више не може да прође - рекао је водитељ, па додао:

- Људи који су ми радили цео безбедоносни систем кажу да сада мирно могу да спавам и да не бринем ништа. Додуше, ја сам и до сада мирно спавао али мере предострожности морају да постоје јер свашта се дешава.

ЊЕму су неколико пута биле упућене тешке речи и претње:

- Не бих коментарисао, видите сви каква се хајка дигла против мене и мојих колега, али је се не бавим тим, постоје надлежни органи и институције. Све сам уредно пријавио полицији, адвокати раде свој посао. Мислим да је данас 21. век, уређена земља Србија, не може нико да буде оштећен и да на тај начин буде саботиран, управо оно што мени раде - поручио је Милан тада у емисји "Ексклузивно".

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: