Пуњење горива је рутински задатак, али мало нас зна да се у том процесу крију скривене функције аутомобила које често пролазе непримећено. Чак и кад помислите да сте темељно истражили сваки кутак свог возила, увек постоји шанса да откријете нешто ново - можда неки необичан прекидач или тајно дугме.

Недавно је на ТикТоку један корисник, по имену Џастин, направио праву сензацију својим видеом у којем је поделио своје откриће. Био је изненађен када је схватио да се на унутрашњој страни враташца резервоара за гориво налази прорез за који досад није знао чему служи.

У виралном видеу показао је "прорез" на вратима резервоара и ставио поклопац на тај прорез, узбуђено узвикнувши: "Управо сам схватио." Снимак је потом привукао пажњу великог броја људи те је до сада прегледан више од 1,2 милиона пута.

Многи су били одушевљени открићем, исто као и аутор видеа. "Вечерас ћу мало паметнији у кревет", "Хвала ти, ја то први пут чујем", пишу одушевљени коментатори. 

Међутим, било је и оних који су изразили скептицизам према овом открићу. Неки су коментарисали како су већ знали за ову функцију, док су други сматрали да би требало да будемо информисанији о основним стварима попут овога. "Стварно? Тек сте сада сазнали за ово?" питао се један корисник ТикТока.

БОНУС ВИДЕО: