Оливера Ћирковић открила је како је њен син сазнао за њену и очеву прошлост у свету криминала и без устручавања истакла да је њен наследник био свестан чињенице да су му родитељи криминалци.

-Цео живот зна, од рођења моје дете зна да његов отац и ја чинимо то што чинимо, с тим да смо специфични људи како се нисмо свађали и чупали за косу, а разводили смо се. То много тешко иде, углавном иду неке препирке, неке смицалице – рекла је она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Док анђели спавају

 

Оливера је такође открила да је њен син од најранијих дана имао свест о томе да није добро бавити се криминалом, али да није одрастао као друга деца.

-Моје дете није расло уз култ „Живели криминалци“ и да је добро бавити се криминалом. Ја сам то одвојила, као нека два паралелна света некако, не знам како сам то успела. Да, мама то ради, доноси неку робу и не објашњавам да је то ружни прљави криминалац који доноси него да је то мама. Мама је „хајдук“, јер ти доноси то злато. Ево ти злато на столу, ево ти бунде. Сећам се кад је имао пар година правили смо тобоган од бунди и он се клиза низ крадене бунде – испричала је Оливера.

 


Оливера Ћирковић о одрастању њеног сина док је била у свету криминала
У наставку разговора описала је да он није разумео праву природу ситуације и да су за њега те бунде биле једноставно нешто што су мама и тата донели.

-Значи, он није имао утисак да су то зли људи донели, него мама и тата и онда су они „хајдуци“ од некуд далеко донели, ми имамо пара и клизамо се низ бунде. Он има утисак негде то је добро, а са друге стране ми се кући нисмо тако понашали. Ја сам пратила спорт, мој муж је романтичар, свира гитару, рецитује, значи није одрастао „крими рад“ – истакла је бивша затвореница која је у међувремену изашла на прави пут.

Гранд