Каћа је у петом месецу трудноће, а сада је испричала болну борбу за живот и каријеру.

Певачица је постала позната јавном свету током учешћа у музичком такмичењу "Звезде Гранда." Када је реч о победи у ријалитију "Фарма", није ни сањала да ће изаћи као победница. 

- Била сам шокирана када сам победила на Фарми, већина укућана је говорила да ја ништа не знам, само се шминкам, била сам најмлађа, а они су били јако зли према мени, измишљали су лажи. Народ је то препознао, нисам победила због себе саме него су људи били зли према једној девојчици, а на све то је била и та љубавна прича са Банетом и сви заједно су ме довели до победе. 

 

Катарина је откила како јој је било живети у ријалитију "Фарма."

- Тамо је све било како се видело, па чак и горе. У кући је било хладно, мораш да угрејеш воду на шпорету и тако се купаш. Косу сушиш тако што седнеш поред "смедеревца", ја сам ушла са милион алергија али тамо нисам имала уопште проблема јер је природа јако лепа. Спавали смо на сену, али оно што је мени тешко пало су зле намере људи. Спавала сам у штали и морам рећи да није страшно, само много смрди, али ми то није сметало, ни прљавштина. Дешавало се да немамо храну и да хлеб правимо од сточног брашна, а то што су причали да ништа не радим, то није било тачно, радила сам свашта.

Након победе, наишао је један врло тежак период у њеном животу: 

- Колико су ме људи волели, толико су ме и мрзели. Нисам имала ментора, нити некога са ким бих се посаветовала који корак да направим. Да сам била паметнија много бих брже напредовала, али ме ни слава није понела да урадим нешто лоше. Цела моја каријера креће са мојим сазревањем, ријалити ми је донео то да ме људи знају, али ми то није била поента, желела сам да будем позната због својих песама. После ријалитија сам имала мучне моменте, имала сам све насловнице, гостовала у свим емисијама, да неко то види рекао би ‘вау, какве су то хаљине’ и слично, а ја у том тренутку нисам имала основних средстава, па ни лек да купим у апотеци. Тешко је то када се сударе две стране. Ништа није онако како изгледа - искрена је Катарина

 

(Нова)

БОНУС ВИДЕО: