Како је "Курир" преносио, извесна Нарциса из Беча, је истакла да се својевремено љубила и мазила са Савићком, али да секса није било. Она је такође тврдила да Тања није лезбијка, као ни она, али да су обе желеле да пробају пољубац с истим полом.

Фото: Јутјуб принтскрин/ АмиГ Схоw

 

Јованчевић каже да је све истина што је испричао за њен и Тањин однос и њихову наводну лезбо везу, а сада се преко медија обратио Нарциси, за коју нема лепе речи.

- Нисам љубоморна особа. Ја не знам какав је то осећај. Ако сам ти личио на љубоморну особу када си ме упознала, погрешила си. Тад нисам дозволио да се моја жена дружи са, извини, др*љама као што си ти - рекао је Душан па наставио: - А Тањи свака част, њој тек скидам капу кад је могла с тобом да се љуби и мази, као што си рекла. Крпа нашла закрпу! Одвратна си. Искрено, ја ти ни орах из руке не бих узео. Чак бих твоју слику држао на бомбонама као упозорење деци да не дирају - завршио је Јованчевић.

Подсетимо, Нарциса је дала изјаву "Куриру" наводећи да је била у шоку када је прочитала за шта је оптужује Тањин муж.

- Не могу да верујем да је тај човек толико ниско пао да открива такве ствари о мајци своје деце и још помиње моје име. Од тада је прошло десет година. Желим да кажем да то није била никаква лезбо афера, као што је он рекао да смо биле голе у кревету, већ само пољубац и мажење. Не сматрам да је то толико лоше када се две жене пољубе. То је било пре него што се удала. Дошла сам први пут на њен наступ и она ме је посматрала цело вече. Смешкала се док нисам села поред ње. Упознале смо се, зезале, смејале, све је било нормално, без неког претераног мувања. Биле смо обе младе и луде. Ја нисам имала никада жељу да имам нешто са женама, али мислим да она јесте, у смислу да проба, као скоро свака друга жена. Мислим да је желела само да види како је то љубити се са женом - рекла је она и поменула како је упознала Душана:

- Веома ми је ружно са његове стране, заправо одвратно ми је. Једном приликом када је она гостовала у Бечу, упознала сам Душана. Јако је љубоморан. Једва смо успеле да се поздравимо. Спасла се од њега. Толико од мене - закључила је она. Тања није одговарала на наше позиве.

(Курир) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".