Наиме, Ивона је на свом Инстаграму поделила слику са ћерком Машом те су многи коментарисали да је пресликана мама, и да је једина разлика што имају другачију боју косе.

Фото: РТС принтскрин

 

 

"Не зна се која је лепша", "Прелепе сте", "Маша је иста мама", "Предивне сте", "Као да сте пресликане", неки су од коментара испод водитељкине објаве, а сви су сагласни да мама и ћерка баш личе.

 

 

Лепа водитељка Ивона је дипломирала пејзажну архитектуру, а која је лице РТС-а постала тако што се пријавила за конкурс, ћерку Машу добила је са бившим супругом.Подсетимо, Ивона је имала је рак дојке, а битку је, на сву срећу, успешно добила. Она је једном приликом јавно говорила о борби са овом болешћу и кроз шта је све прошла.

- Ја, рецимо, не бих ни отишла на мамограф да моја другарица и колегиница, лекторка Слађа, није била упорна. Мислила сам да је довољно што редовно идем на преглед и ултразвук - рекла је Ивона раније.

 

 

- "Хајде, Ивона!", није одустајала када је стигао покретни мамограф. Пошто нисам имала педесет година, и по протоколима нисам спадала у ризичну гупу, нису ме ставили на списак. На крају, она је обичном оловком уписала моје име и тако ми продужила живот - испричала је Ивона завојевемено.

- Стрепела сам како ће вести прихватити они којима је искрено стало до мене. С друге стране нервирали су ме коментари "страшно" или "па, како је то могуће", изговорени тек да би се нешто рекло. Бежала сам од сажаљења. Истанчају се осећаји, у делићу секунде сам могла да препознам шта ко мисли - рекла је тада водитељка.

БОНУС ВИДЕО: