Цханце је тумачио лик Амбросе Спеллман у серији "Цхиллинг Адвентурес оф Сабрина", модерној верзији серије "Сабрина тхе Теенаге Wитцх", као и лика Андре Андерсона у серији "Ген В", која је спиноф серије "Тхе Боyс".

 

 

Преминуо је услед саобраћајне несреће на мотоциклу, саопштили су његови представници за Тхе Холлywоод Репортер. "Његова страст према уметности и неутажива жеља за животом били су очигледни свима који су га познавали, а његова топлина ће живети у срцима оних који су га највише волели", наводи се у саопштењу његових представника. "Молимо вас да поштујете жељу породице за приватношћу док тугују за својим вољеним сином и братом." У несрећи није било других учесника.

 

 

- За нас који смо га познавали и радили с њим, Цханце је увек био шармантан и насмејан, ентузијастична сила природе, невероватно талентован извођач и пре свега, веома љубазна и дивна особа. Веома нам је жао због Пердомове породице, и тугуемо због губитка нашег пријатеља и колеге.

Новост о смрти младог глумца Цханце Пердома потресла је свет, остављајући многе у шоку и тузи. Пердомо је био омиљени међу колегама и поштоваоцима његовог рада, а његов изненадни одлазак оставио је празнину у филмској индустрији.

 

 

Цханце Пердомо ће заувек остати упамћен по својим изузетним глумачким способностима и доприносу филмској уметности. Његова улога у популарној серији "Цхиллинг Адвентурес оф Сабрина" освојила је симпатије публике широм света, а његов рад ће остати као трајно сећање на његову страст према глуми и животу.

Иако нас је Пердомо прерано напустио, његова уметност и наслеђе ће наставити да живе кроз дела која је оставио иза себе. Његова енергија и таленат остаће заувек урезани у свет филма и телевизије, остављајући неизбрисив траг у срцима својих обожавалаца.

БОНУС ВИДЕО: