Тела Ксеније Пајчин и Филипа Каписоде пронађена су 16. марта 2010. године у певачицином стану на Вождовцу. Како су убрзо након убиства открили извори блиски истрази, Филип је, након што је усмртио Ксенију на самом излазу из стана, пуцао себи у уста. Спекулисало се о томе да су се свакодневно свађали, а разлог њихових сукоба, како се причало, била је Филипова љубомора.

Фото: Немања Костић

 

 

Поред играчког талента и бројних хитова Ксенија Пајчин ће остати упамћена као оригинална и увек своја, али и као једна од најлепших и најатрактивнијих девојака на српској музичкој сцени.

Ксенија у својој музичкој каријери имала је многобројне хитове у којима су уживале претежно млађе генерације током деведесетих и двехиљадитих година.

Када се као девојчурак појавила на естрадној сцени изазваши праву пометњу, сви су били жељни сазнања ко је непредвидива, екстремно лепа Ксенија која је инстант проглашена нашом најлепшом естрадном певачицом.

Фото: Архива Новости

 

 

Године 2001. у листу "Невс", у јеку своје популарности, Ксенија је за медије прговорила о својој приватности у рубрици под називом "Животни лексикон" где је одговорила на неколико лексиконских питања.

Овом приликом вам преносимо делове текста:

Ксенија Пајчин је рођена 1977. године у Београду. Каријеру је започела са плесном групом 1993. године, да би после песме "Хеј Дак" постала позната као једно од најлепших лица на југословенској естради. Самосталну каријеру почела је 1997. године, а пре два месеца објавила је други самостални албум. За себе каже да је срећно неудата.

Чега се сећате из детињства?

- Мислим да сам ја позитивна особа, али из детињства памтим само лоше ствари. Памтим грешке, своју стидљивост и страхове.

Шта мислите шта ћете радити и где ћете бити за годину дана?

- Не замишљам, а мислим да је то негде недостатак мотива.

Фото: Архива Новости

 

 

Како замишљате себе за двадесет година?

- Као добру мајку. Мислим да сам породичан тип, желела бих да имам много деце. Ако финансијски стојим како треба, можда и усвојим неко дете. А и животиње много волим. Скоро сам гледала на телевизији жену која у свом дворишту држи много напуштених кучића, па бих волела да имам и фарму.

Које доба дана највише волите?

- Јутро. Раноланилац сам и онда сам заволела јутро.Најлепше ми је. Не волим вече... Вече је везано за посао, а то повлачи нервозу и умор.

Колико често пијете алкохол?

- Не пијем, не прија ми. И овако сам весела и пуна енергије, тако да ми алкохол не прија.

Фото: Архив Новости

 

 

Шта је најгоре што сте чули о себи у последњих годину дана?

- Тешко питање, пошто чујеш много грозних ствари. Стварно не могу да изаберем.

За које грешке имате највише разумевања?

- За било коју грешку коју направи неко из моје породице, неки мој пријатељ или неко за кога сам емотивно везана. Ја много праштам. Милсим да ако самом себи признаш неке ствари и опростиш их, онда ће и други да опраштају. Ако је неко о теби причао лоше, и то ти призна, и ти му онда опростиш, можете постати сјајни пријатељи.

Омиљени филм?

- Има их пуно. Али, "Ђија", да. То је филм о топ моделу, девојци која постаје наркоман и добија сиду, а најпопуларнија је манекенка. То је истинита прича, веома поучна за девојке које морају да схвате да лепота није све.

Да ли испуњавате обећања?

- Ако их не испуним, није ми добро.Нервозна сам када ми много људи тражи нешто.

Фото: Архива Новости

 

 

Ваш основни недостатак?

- Вероватно их имаш много у младости. Ја на себи радим и детаљишем, и трудим се да немам недостатке.

Чега се највише плашите?

- Не желим то да откривам, онда би неко могао да ме уплаши, али желим да страхове избацим из себе.

Да ли бисте партнеру признали превару?

- Не бих морала да признајем, одмах би ме провалио. По мени се види да ме гризе савест.

Фото: Архива Новости

 

 

Шта је неопходно за квалитетну везу?

- Много приче, добар провод да не би било досадно и искреност.

Како желите да умрете?

- Не желим да умрем!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".