Јована Јоксимовић је сада коментарисала колеге и том приликом је истакла да данас свако може да стане пред камере.

- Раније није могао свако да стане пред камере, а данас је тај критеријум низак, па буквално може било ко да води одређену емисију и формат - каже Јоксимовићка.

- Међутим, нико није на телевизији, а да нема резултат - изјављује Јована за "Телцаст".

Иначе, мало ко зна чиме се бавила пре него што је доспела на мале екране.

Фото: АТА имагес

 

 

Јована је водитељску каријеру започела 2001. године на БК телевизији где је водила емисије „Блокбастер“ и „Трејлер“, а пре тога се бавила спортом.

Како је једном приликом истакла, она је од 12. године тренирала рукомет и била је једна од најуспешнијих у земљи. Јована је била на позицији капитена рукометног клуба, а осим што је са својим тимом освајала трофеје, била је проглашена три године заредом за најбољу играчицу Србије.

Фото: АТА имагес

 

 

- Рукомет сам тренирала осам година. Када су све девојчице ишле на ритмичку гимнастику, балет, моје другарице и ја смо изабрале рукомет. Раднички нам је био близу и тако смо из радозналости почеле да тренирамо. Међутим, мени се то допало. Тада смо водиле живот правих спортиста - припреме два месеца, два пута дневно тренинзи, полагало се много наде у наш тим - Раднички. Тада сам имала десет килограма више него сада, тако да је било нормално да тренирам неки спорт, неженствен. Али, кад је требало да се професионално бавим тиме, да потпишем уговор који ме обавезује неколико година, престала сам да тренирам - рекла је једном приликом водитељка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: