Април, месец у којем се природа буди, доноси нову енергију и отвара врата бројним могућностима.

Сваки хороскопски знак има посебан дан током којег су звезде посебно наклоњене његовим жељама и плановима. Астролози представљају попис срећних датума у априлу за сваки знак.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован: 14. април
Средина месеца Овновима доноси енергију и мотивацију потребну за покретање нових пројеката. На овај дан Овнови би требали дати све од себе како би остварили све своје амбиције.

Бик: 20. април

Бикови ће на овај дан осетити снажну повезаност са свемиром. Крај априла доноси им изобиље и задовољство, посебно у финанцијском смислу.

Близанци: 15. април
За Близанце је средина месеца идеална за комуникацију и повезивање с другима. Овај дан би требали искористити за друштвене активности и нетwоркинг.

Рак: 9. април
Раковима 9. травња доноси емоционалну сигурност и дубоку повезаност с породицом. То је идеално вријеме за кућне активности и јачање породичних веза.

Лав: 24. април
За Лавове, 24. април је дан када ће блистати због своје природне харизме. Овај дан требали би искористити за професионалне презентације.

Девица: 17. април
Девицама 17. април доноси прилике за напредак кроз организацију и детаљан рад. Дан је повољан за почетак нових пројеката или здравствених рутина.

Вага: 12. април
Овај дан је идеалан за уметност и естетику. Ваге би се требале посветити креативним пројектима или унапређењу личних односа.

Шкорпија: 25. април

Шкорпијама 25. април доноси страст и интензитет у све што раде. Дан је савршен за истраживање дубоких емоција или започињање нових авантура.

Стрелац: 3. април
Стрелцима почетак месеца означава време за авантуре и ширење хоризоната. Искористите 3. април за путовања или учење нечег новог.

Јарац: 19. април
За Јарчеве, 19. април је дан када ће њихова упорност бити награђена. Требали би се фокусирати на каријеру и дугорочне циљеве.

Водолија: 11. април
Водолије би 11. априла могли добити инспирацију за нове оригиналне идеје. Дан је идеалан за друштвене активности и покретање нових пројеката.

Рибе: 27. април
Рибама, крај месеца доноси интуитивну спознају и креативну инспирацију. На овај дан требале би се посветити уметности и духовној пракси, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО: