Сале је био у браку са певачицом и колегиницом Јованом Пајић, са којом је добио две ћерке. Певач је признао да је срећан у новој љубав, али и да ми је требало да се опорави од развода годину дана. 

Међутим, музичар није још увек јавности представио нову изабраницу, међутим, екипа емисије "Папарацо лова" ухватила је певача први пут са девојком.

фото: Принтскрин/Јутјуб / Paparazzo Lov Pink

 

Нова изабраница и Сале су са ћеркама снимљени у једном тржном центру како шетају и играју се.

Може се приметити да Салетова изабраница нема много сличности са Јованом, али да је по начину облачења слична Салету. Кратко је ошишана, носи наочаре и шешир. Многи су приметили да нема сличности са Јованом. 

Недавно је за "Блиц" говорио о односу са бившом женом.

- Сви знате да сам ја преживео и бол, и све... Све је то нормално, треба преживети. Јована и ја смо данас супер партнери у родитељству, подједнако смо строги. Деца су ту да буду деца, а ми смо ту да будемо родитељи. Боримо се, држимо све конце у рукама. За децу постоје ограничења, морају да науче да поштују себе. Деца улазе у неке године кад морамо да будемо будни сви, да пратимо све. Јована и ја смо тако васпитани, имамо децу, нема смисла да причамо нешто ружно једно о другом, тако јесте између нас - рекао је Сале.

фото: Принтскрин/Јутјуб / Paparazzo Lov Pink

 

- Прошле су неке тужне године, сви смо срећни, задовољнији. Корона, развод, све је то кочило. Тешко је да се човек подигне из такве врсте бола. Ја сам већ дуго на правом путу. Срећан сам, емотивно сам испуњен. Љубав утиче на све, моја девојка и ја смо супер пар - истакао је певач.

БОНУС ВИДЕО: