Креаторка се за сада није оглашавала овим поводом, али певач не крије колико му је тешко због, како он каже, издаје бивше супруге.

У јеку развода Хариса и Мелине Џиновић, Рајо Симоновић, некадашњи учесник „Звезда Гранда“ јавно је дао подршку певачу након што је доживео емотивни крах.

Ипак, Рајо је истакао да је изненађен одлуком певача да говори о детаљима приватног живота, као и да таквог Хариса не познаје, али делимично оправдава његово понашање.

Фото: АТА имагес

 

- То је мој пријатељ и колега и човек кога, као и његову каријеру изузетно поштујем.То је човек који ме је увек испоштовао, чак и на ‘Пинковим звездама’ када сам учествовао и дошао до самог финала, као и у ‘Звездама Гранда“. Увек ми је давао комплименте на рачун певања, понашања и изгледа. Некако имамо ту међусобну добру енергију. Иначе, он је један велики професионалац и велики човек, тако да имам јако лепо мишљење о њему и наравно да нисам имао до сада прилике да се уверим у супротно. Чак ме је увек испоштовао кад год сам гостовао и наступао на његовим концертима, био гост из публике или његов млађи колега и имам лепе успомене и лепо мишљење о том човеку - истакао је на почетку разговора и открио да је Харис невероватно позитиван лик, те га изненађује оно што у последње време чита о њему.

Рајо сматра да свака јавна личност треба да дозира приватност у јавности и никако не подржава изношење прљавог веша.

Фото: ТВ пинк принтскрин

 

- За очекивати је да ће новинари да пишу о нечијем статусу у друштву, туђим животима и стварима из приватног живота, то им је посао. Мислим да све приватне ствари треба да се сачувају за себе, што се каже између четири зида и да нема потребе ширити такве вести даље, осим наравно ако неко не жели да на тај начин привуче медијску пажњу - рекао је Симоновић и открио на чијој је страни у случају Хариса и Мелине.

- Жене су некако слабије од мушкараца, не увек наравно. Има много успешних и паметнијих жена, али у суштини су углавном слабије, тако сам увек на страни нежнијег пола, али у овој ситуацији око Мелине и Хариса, ако је веровати наводима медија, ја сам на страни Хариса Џиновића. Једино ми смета што износи детаље из приватног живота, јер се људи тиме хране. Ипак, негде га и разумем, вероватно је повређен, емотивно растројен. Две деценије брака није мало, верујем да му је потребна подршка јавности након свега - рекао је певач и наставио:

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да Харису никако не треба изношење прљавог веша у јавност. То су њихове приватне ствари,њихов брак има дуг стаж, више од 20 година су провели заједно, зато он треба да остане господин и џентлмен до краја. Ако си живео са неким толико година, мислим да је коректно прећутати. О бившима и мртвима све најбоље и најлепше.

Рајо се дотакао и велике разлике у годинама међу партнерима, као што је између Хариса и Мелине.

- У браку нема правила, то зависи од човека, од супружника да ли ће тај брак опстати. Жене раније сазревају од мушкараца, али је увек како се ко уклопи и какав ко компромис прави. У мојој породици је ситуација слична Харисовој, мој тата се женио три пута и старији је од моје мајке 14 година, а 35 су у браку и функционишу супер. Можда је то код нас музичара другачије, и мој тата је хармоникаш и није био често кући, али је све зависило од моје мајке. Она је била та која је све конце држала у својим рукама и била стуб куће - закључио је Рајо за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: