Марко Живић би данас напунио 52. године, а његова бивша супруга Наташа Павловић поделила је у његову част фотографију. Још увек је не пролази туга пре свега за пријатељом, па онда за некадашњом љубави.

Наташа је поводом рођендана свог бившег супруга објавила његову фотографију и написала емотивну поруку: 

- Прославите, наздравите - написала је она на Инстаграму уз песму "Мy wаy".

Фото: Инстаграм принтскрин/prakticnazena_

 

 

Иако њихова љубавна прича није имала срећан крај, Наташа и Марко су остали добри пријатељи. 

- Година 2021. је моја најтежа година и искрено не знам одакле сам црпела снагу да останем на ногама и да будем посвећена и деци и послу. Не знам где сам нашла ту надљудску снагу да то све издржим, а да се ништа не примети, али нека буде да су деца та која су ме мотивисала - рекла је Наташа, осврћући се на смрт преминулог супруга:

- То су ствари које не пролазе, то мора да се отпати и ја сам то урадила у своја четири зида. Таква сам. Немам ништа од тога што ћу своју тугу да делим са било киме, осамим се, тугујем тамо где ме нико не види и онда када изађем међу људе укључим аутопилот и идем даље. Ваљда смо ми људи животиње које могу да издрже чак и оно што мисле да не могу.

Наташа је сазнала од новинара да је Марко преминуо како би му дала изјаву:

Наташа Павловић и Марко Живић венчали су се 2001. године, мада скоро никада се нису појављивали заједно у емисијама где су отворено говорили о односу. Након четири године брака, између Наташе и Марка дошло је до развода.

БОНУС ВИДЕО: