У једном клубу у Загребу је дошло до техничких потешкоћа, па је певачица морала да откаже наступ. 

Дорис се показала као професионалац, изашла је на сцену и саопштила публици тужне вести: 

- Три сата се боримо са струјом и техником. Све смо се наместили, али нисмо добили ту битку. Не можемо добити оно што смо хтели, не можемо добити звук - рекла је певачица, преносећи своје разочарање због ситуације која је измакла контроли, преносе хрватски медији и додали да је на крају присутнима запевала рефрен песме "Мало ми за срићу триба", што је неке додатно разјарило.

Овај гест није био довољан, штавише, многе фанове је наљутилото што се концерт неће одржати: 

- Три сата се борите, а на бини никог да видимо ту борбу. Је л' тако тешко све одрадити и припремити раније? Зашто наступи не могу почети у неко нормално време? Шта фали да почнете око 22 и до поноћи фајронт? - коментар је незадовољног обожаваоца, преноси Схоwбузз.

Фото: Јутјуб принтскрин/DallasRecordsTV/mr.krunimir.10

 

- Попела се и отишла, ово нема нигде, путовали смо 1.000 километара равно за ово... - гласио је коментар другог, који је путовао само због концерта.

Огласио се и менаџер клуба Едвин Софтић. Изјавио је да је проблем настао због компатибилности њиховог и Дорисиног техничког састава, који није функционирао због једног кабла.

- Компатибилност нашег и њиховог система није функционисала због једног кабла. У 1 ујутро нисмо могли пронаћи кабл њихове миксете који бисмо спојили с нашом - објаснио је Софтић додајући да је Дорис, упркос техничким проблемима, "показала професионалност".

Истакао је да није могуће да концерт крене раније у клубу:

- Ја од Минта не могу направити Лисински па да поставим столице испред бине и да ви од 20 сати слушате Дорис Драговић. Минт је клуб - поручио је.

Најављено је да ће Дорис до краја сезоне овог клуба и истом, у неком тренутку, одржати наступ.

БОНУС ВИДЕО: