Снимила је велики број песама, а многе су постале прави хитови које публика обожавала већ деценијама.

Фото: АТА имагес

 

 

Каријеру је започела давне 1971. године, али јој је и образовање било веома важно, па је тако завршила студије права у Сарајеву.

Обрићева је пре неколико година говорила о новцу и каријери, те је открила је том приликом колика је њена пензија.

- Ја сам добитник свих могућих постојећих награда, у статусу сам истакнутог уметника, добила сам и награду за животно дело, пре два дана и национално признање, а да не говорим о осталим наградама. Ја немам националну пензију, имам признање, али не и пензију. Једно време су скроз искључили могућност за добијање те пензије, сад је то поново уведено и широк је спектар људи који треба да добије националну пензију. Од свих признања имам личну сатисфакцију.

Фото: С. Видачковић

 

 

- Негде ја кривим саме нас зато што немамо националну пензију. Четрнаест година сам радила у општини у Босни и Херцеговини, водила сам салон, не знам колико је укусно да причам колика ми је пензија, имам 16.000 и нешто. Кад сам напунила 65 година, у Босни сам добила 40 евра пензију, сад је то 51 евра, а овде у Србији сам добила 12.000 динара у старту и сад је то 16 хиљада. Да морам да живим само од те пензије, не знам како бих, али имам срећом децу која ми помажу - рекла је певачица гостујући у "Пулсу Србије" на Курир телевизији.

БОНУС ВИДЕО: