Ева је иза себе оставила низ феноменалних улога, али иза одглумљених ликова у њеној души се сакрила велика туга. Током каријере, прво јој је преминуо супруг, а најшокантија је била вест да јој је преминула ћерка јединица. После ју је сачекала борба са опаком болести.Ови тешки тренуци су је научили да остане јака. 

- Поручила бих женама да брину о себи јер и наш живот је такође значајан, јер и нама је Бог дао живот. Кад изгубимо некога ко је нама врло близак и ако већ нисам имала среће да умрем, мени је прво пало на памет да не смемо бити луде Насте, да се препустимо тузи и изгубимо тло под ногама. Ми смо дужни пред Богом да бринемо о себи да док смо живи будемо достојни тог живота. Изгубила сам кћерку и нисам једина мајка која је изгубила дете, али нисам изгубила свој живот. Кад нисам имала срећу као мајка Југовића да ме сатре бол, онда сам дужна да бринем о себи - изјавила је Ева Рас.

Фото: АТА имагес

 

Ева је гостовала у емисији на Информер телевизији, "Живот као такав" у којој је причала како је изгледао тренутак када су јој саопштили да јој је кћерка преминула у Паризу.

- Сазнала сам тако што су дошла три полицајца док сам се спремала да идем на фестивал на Палић. Мислила сам да је ауто дошао по мене. Они су ми саопштили да је она умрла. Ја кажем како умрла када сам јуче разговала са њом. Нису имали никакве папире и рекли су ми да идем у Љермонтову где такође нису имали никакву информацију. Помислила сам да није умрла. Тек трећег дана сам добила допис. За то време нисам знала шта се догађало у мојој души. Морала сам да учиним све што сам могла да она мртва се врати у своју земљу да не остане у Паризу, далеко од мене - искрена је Ева Рас.

БОНУС ВИДЕО: