Глумица Ања Мандић свој живот не експонира медијима и труди се да акценат увек буде на њеној каријери. Ипак, осваја нас својом топлом појавом када се појави на малим екранима.

Међутим, породица Ање Мандић је увек занимљива за медије због детаља који су несвакидашњи, али и њене повезаности са другим јавним личностима.

Фото: АТА имагес

 

 

Анастасија, како јој је право име, потиче из глумачке породице. Њена баба је била глумица, а деда Александар Огњановић, позоришни редитељ и оснивач Београдског драмског позоришта.

Ањина мајка, Огњанка Огњановић је такође глумица, а отац Предраг Радојковић је био балетски играч.

Ањини родитељи су се развели, па се њена мајка касније удала за глумца Милоша Жутића. Тако су Ања и Катарина Жутић одрастале заједно као сестре, о чему су радо и говориле.

 

 

„Биле смо сличне, обе јединице и обе несрећне што немамо сестру или брата. Брзо смо се заволеле. Спавале смо једна код друге, заједно летовале, наговориле родитеље да се венчају. После смо добиле брата“, рекла је глумица својевремено.

Ањин отац се потом оженио мајком Милана Калинића, они су остали у браку осам година, а познато је колико и данас Ања и Милан негују братско-сестрински однос.

 

 

Глумица је недавно објавила фотографију своје мајке поводом њеног 73. рођендана, а закључак је да њих две невероватно личе.

БОНУС ВИДЕО: