Зорица је похађала средњу школу када се у породични дом уселла беба којој су њени родитељи једно време били хранитељи. Потом је бебу усвојила једна породица и од тада није имала контакт са њима. Нада се да је девојчица у сигурним рукама:

- Волела бих само да знам да је она добро. Не морам чак ни да је видим, ни да знам где је. Само бих волела да ми некад неко само јави да је она добро. То је једна изузетно тешка и емотивна прича. Ништа није требало да буде тако како јесте. Претпостављам и да се она не зове онако како смо је ми звали. Заиста бих волела само неко да ми јави само да је она добро, али да то буде сто посто поуздана информација - тужно је рекла тада Зорица за "Гранд Онлине".

Беба је у породилишту добила име Александра, па су је певачицини родитељи тако и звали: 

- Она је имала два и по месеца кад сам је први пут одвела кући. Не знам шта да кажем заиста. То је био један диван гест, али оставио је трага у нашој комплетној породици. Прихватити дете као равноправног члана и онда одједном се пресеку све везе. Код нас у земљи је квантна физика усвојити дете. Ми нисмо испуњавали услове. Моји родитељи нису имали решено стамбено питање, тако да смо могли само у сновима да је усвојимо - рекла је певачица и додала:

- Ступили смо ми у контакт са усвојитељима и веровали да ће ово бити разлог да се макар једном годишње видимо и чујемо са њима. Ја их не кривим, можда не желе да она зна, можда су уплашени, ко зна. Али ја верујем да ће све доћи на своје и да ће једног дана, неким чудним путевима она пронаћи пут до нас - рекла је она тада.

БОНУС ВИДЕО: