Харис је сада новинарима отвори врата свог дома на Сењаку и на самом почетку открио је до сада непознате детаље из свог детињства.

- Углавном сам имао све што сам желео. Најбитнија ми је била игра... Играли смо фудбал, кликера, није било превише могућности за забаву. Несташан сам био као и сва деца. Опет кажем то било неко друго време, сада је све другачије. Занимљиво је да су ме два пута избацили из школе. Стално сам бежао са часова, ишао на тренинге фудбала које сам волео више од свега иако сам тада већ открио таленат за музику, склонио сам је по страни. Завршио сам у вечерњој Гимназији два разреда, па су се опет десили проблеми - започео је причу Харис.

Харис је отворио срце и проговорио и о разводу од Мелине:

Фото: АТА имасгес

 

- Пре две године смо почели да се удаљавамо једно од другог. И дан данас не знам разлоге, само сам схватио да више нисмо толико блиски и присни. Тада је све кренула да се распада! Било је љубави, бар сам ја мислио да има... Друга страна зна колико је то било искрено и да ли је било искрено. То морате њу питати. Било је лепо док је трајело - рекао је певач.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: