Мелина се иселила из породичне куће на Сењаку, која јој је како је једном приликом изјавила  да јој је било горко и напорно.

- Медији су од наше куће направили "животну жељу", наравно да је све то весело, али и горко и напорно... - дотакла се теме о кући модна креаторка једном приликом.

- Кућа је лепа, испала је боље него што смо се надали, имали смо најбоље сараднике. Хари није правио проблеме, ми нисмо архитекте да читамо цртеж, пратили смо 3Д за који смо сумњали да може тако да испадне уживо... Међутим, испало је још лепше! Све је трајало око две године - била је искрена у емисији "Премијера".

Певач је у великој исповести за "Блиц" истакао да је брак почео да пуца још пре две године и да су спавали у одвојеним собама. Састајали би се само када би имали интимне односе: 

- Овај брак није пукао званичним потписом за развод брака, него је лоше било пре годину и по дана, па можда чак и две. Почело је то да се урушава. Доста је припремано - рекао је Харис.

У емисији "Сцена", Џиновић је још изнео непознатих детаља из брака са Мелином. 

- Јесте деловало као велика љубав до пре десет година, док госпођица није почела да води неки други живот. Није то био тај породичан живот. Мислим да се упропастила са пречестим дружењем са женским светом. Јер ниједна другарица, ако нема баш срећан брак, не жели ни оној другој другарици да она има срећан брак. Не кривим никога, ни њене другарице, али мислим да је то допринело неком одвајању од куће, од мужа, од живота. Можда се жена заљубила поново. Немам појма што се дешавало ту. Свашта се нешто сакривало од мене - додао је он.

Фото: АТА имагес

 

БОНУС ВИДЕО: