Он је, гостујући у подкасту "Радин и Родин" на Тиктоку, први пут описао сцене и привиђења које је имао док је био на апаратима за одржавање живота.

- Ја сам имао саобраћајну несрећу у октобру 2018. и буквално сам после неколико сати био отписан. Скроз сам потонуо. Био сам два месеца у болници. Да не причам о повредама, које су стравичне: 12 поломљених ребара, поломљени кук, карлица, грудни кош, хематом на глави, слезина, бубрег... Све, све. Дисао сам на апаратима месец дана. Био сам 23 дана у коми. То је јако чудна ствар. Нон-стоп сам имао у глави и виђао сам неке беле или светлоплаве завесе које су стално биле ту, летеле су. Виђао сам и неке људе које не познајем уопште. То мало људи зна и, ево, сад сам то рекао. Тих 23 дана коме је трајало као да сам легао и одспавао и сутрадан се пробудио - открио је Лазић, а на констатацију својих саговорника да би то могло да се схвати као да је био на другој страни, одговорио је:

- Клинички сам био мртав, у коми. Знам да су ме реанимирали. То су ми рекли касније, тако да, ето, постоји нешто сигурно.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је потом објаснио шта му је несрећа донела:

- Лоша страна је то што сам био јако повређен и што и сад имам проблем с ногом и с тим повредама. А добра страна моје несреће је та што сам коначно видео ко ми не треба у животу и научио сам шта нећу, а шта хоћу - рекао је он.

Посебан шок доживео је када су му доктори саопштили да постоји могућност да више никада не прохода.

Фото: АТА имагес, Н. Параушић

 

 

- Цео тај опоравак је трајао неких месец дана, доста килограма сам набацио, баш сам се угојио. Тада су ми рекли да можда никада нећу моћи на ноге. Осетио сам се јако безвредно и на дневној бази сам јео. После тога сам имао операцију, све је кренуло набоље, доста сам смршао, спреман да се појавим јачи него икада - испричао је певач у поменутом подкасту.

Подсетимо, удес се десио на путу Суботиште-Брестач, када се Дарко враћао с прославе. Певач је слетео с пута и његов аутомобил се преврнуо на кров. Лазић је тада пребачен је КБЦ Земун, где су му констатоване тешке телесне повреде, због којих је био и животно угрожен. Три сата након удеса певачу је урађен алко-тест, који је показао да је имао 1,39 промила алкохола у крви, као и да није био везан у тренутку када је аутомобил скренуо с пута у ливаду и преврнуо се неколико пута. Такође, он је возилом управљао без возачке дозволе, која му је раније одузета због прекршаја које је чинио.

 

БОНУС ВИДЕО: