Ова вест је шокирала јавност, а певач се неколико пута огласио у вези развода, док је Мелина остала суздржана.

Модна креаторка је у једном интервју открила да ли јој је сметало што ју је јавност гледала као патријахалну жену у мужевом дому:

– То је мој избор! Да знам боље, тако бих живела. На тај, патријархалан начин, и ја сам васпитавана. Мени у нашем односу баш ништа не фали, што се види “из приложеног”. То што мог мужа ценимо као главу куће, веома је добро и за мене, и за децу, а и за њега. Мислим да наша породица лепо живи. Можда је чудно што ме нећете чути да кажем: "Све сам урадила сама, са својих десет прстију", али то би била лаж. Мислим да је прошло време кад је требало да се делимо по полу. Данас имате децу која захваљујући интернету зарађују више од њихових професора. Естетска хирургија од физички ружне особе прави веома лепу. Можете комуницирати с било ким у свету, у једној секунди. Дошло је време у коме је баш све могуће - рекла је она тада за "Сторy".

Фото: АТА имагес

 

Мелина је тада открила да ли може да замисли да се Ђина уда у двадесетим годинама:

– Могу све да замислим, само да је избор добар. Шта вам вреди да се удате са тридесет ако сте погрешили? Важно је да је права особа, да одговара њеном карактеру и начину живота и да је чини срећном. 

На питање да ли је знала да је Харис права особа за њу, одговорила је:

– Лако је данас рећи – знала сам. Сада имам право да кажем да је избор био прави, али шта сам тада знала. Нисам толико ни паметна, ни видовита, само сам се лудо заљубила. Имала сам среће. Наравно, он је другачије размишљао, јер је био искусан.

Харис није крио да је разочаран у Мелинину одлуку: 

- Нисам мислио да ће се наша љубав завршити. Градио сам то као да ће вечно трајати. Ниједном нисам посумњао у њену верност, све до самог краја док се неке ствари нису обистиниле и изашле на површину. Пре две године сам приметио да смо почели да се удаљавамо. Видео сам да то није више она блискост и присност која је била пре 18 година. Све је онда кренуло ка распаду који се догодио. Било је љубави, не могу да грешим душу, друга страна зна колико је то било искрено.

 

Истакао је да су деца разочарана због мајчиног избора да напусти вилу: 

- Ја не знам шта је у њиховим главама, надали су се неком бољем животу, разочарани су. Мислио сам да им направим да живе како заслужују, већ изнад тога, али ми живимо добро - рекао је Харис.

- Мелина није покушала да ме контактира. Она је напустила кућу, кад је дошла позвао сам полицију. Она има право да покупи шта је њено, она има свој неки стан, живи на другом крају града. Не знам који је био разлог њеног доласка, ја сам позвао полицију, дали смо изјаве обоје и тако се то завршило. Мало мирише на провокацију, али не знам зашто није хтела да оде. Рекла ми је да је ово њена кућа. Били смо сво четворо код куће, они су ћутали, молили су је да оде, али она није хтела. Деца (Кан и Ђина) су се плашила да не пређе све у физички обрачун - рекао је он у емисији "Премијера-викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: