Данима уназад горућа тема у медијима је развод Хариса Џиновића и његове сада већ бивше супруге Мелине, као и растанак Драгане МИрковић и Тонија Бјелића.

Управо о томе у ексклузивном интервјуу за Гранд говорила је певачица Ивана Шашић, која је као и увек, без длаке на језику изнела свој став.

- Сви смо ми знали да Мелина тамо негде шврља и да томе мора доћи крај. Што се ње и Хариса тиче, некако смо сви очекивали да ће се ово десити. Да се не лажемо, то је јавна тајна и новинари све знају и сви ми који негде имамо пријатеље новинаре, чујемо свашта. Само што многи новинари имају поштовање и неће да коментаришу и износе у јавност неке ствари које знају - рекла је Ивана за Гранд.

Певачица се осврнула и на развод колегинице Драгане Мирковић која је решила да се након 24 године брака растане од Тонија са којим има двоје деце.

- Ја сам певала на весељу када се Мануела родила, сећам се тога иако је било пре више од две деценије. Драгана је један диван човек, а ако мене питате ово нико није очекивао. Дуже познајем Тонија него Драгану, познавала сам и његовог оца. Без обзира на неке Тонијеве излете сви смо мислили да ће Драгана то својом добротом сачувати. Она је дивно створење, али свему дође крај - поручила је Ивана.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, развод Иване Шашић и њеног сада већ бившег супруга Бојана тресао је јавност месецима, а певачица је открила да су се растали због преваре коју је он начинио.

- Ја нисам уцвељена, јесам преварена, али сам се због преваре и развела. На крају сам захвална тој жени са којом ме је преварио, не знам да ли бих се могла и развести другачије - рекла је Ивана једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: