У тренутку трагедије, у стану где је Сара била, организована је журка. У питању је стан њене рођаке, а на журку је дошло више заједничких пријатеља и познаника, истих и приближних година као Сара.

Наводно су неки од присутних након трагедије полицији испричали да је Сара у једном тренутку постала веома узнемирена, те да су је одвели у другу собу да се смири. Наводно су девојчицу потом оставили саму. Међутим, када су се вратили да виде како је, ње у соби није било. Убрзо су сазнали да је мртва на плочнику испред зграде.

Полиција је позив добила око 2 сата ујутру, након што су пролазници позвали Хитну помоћ и рекли да тело без знакова живота лежи на плочнику.

Сви који су познавали Сару сумњају у верзију да се сама бацила са зграде.

"Сви смо у шоку. Она је била тако весело дете, увек расположена, комуникативна, дете сјајне енергије. Ишла је на екскурзије, дете које је имало иницијативу", рекао је директор школе коју је тинејџерка похађала.

И док полиција покушава да открије све детаље ове трагедије, Сарини другови из школе, ближи и даљи рођаци остављају цвеће и свеће испред зграде где је страдала.

Полиција има сазнања да су деца на журки конзумирали алкохол, али још није познато да ли је и Сара пила јер се чекају резултати токсиколошких анализа.

"У стану је било неколико људи, приближно истих година. У овом тренутку се саслушавају и чека се медицинска документацију. Истрагу водимо и у смеру да је убијена", рекао је Раду Настац, портпарол тужилаштва у Брашову.

БОНУС ВИДЕО