Милени Качавенди недавно је умрла мајка, а актуелна учесница Елите је управо напустила имање на неколико дана.

Данас се Милена вратила у Белу кућу, а у загрљај потрчали сви сви такмичари Елите, а Самир Рамовић није могао да сакрије одушевљење када је видео Милену.

Веома емотивни сусрет био је сусрет Јањуша и Милене јер су нажалост обоје ове године изгубили члана породице, а када је видела Марка Ђедовића Милена је заплакала и загрлила га.

Након тога Милена је рекла Маји и Станиславу да их је поздравио Таки, да би потом загрлила Матору и рекла јој да је њена мајка дошла на сахрану Миленине мајке.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

 

Подсетимо, Миленина мајка умрла је само дан након свог 70. рођендана, а она је овако говорила о њој само недељу дана пред смрт.

- Лекар је све рекао, ја не могу ништа да урадим. Лакше ми је што сам овде. Деца су ми стабилно, а она па бори се. Овде сам изопштена из свих ситуација, а знам да би она волела да будем јака и да будем овде да наставим и зато сам овде - рекла је Милена са сузама у очима и додала:

- Никада нико није спреман за те ствари, ја знам шта би она мени сада рекла и нека иде по реду ако мора, глава горе. Ја мрзим те моменте где си немоћан скроз. Она је мени била све, али када сам разговарала у том уласку у Елиту, она је мене подржала да уђем овде, рекла ми је да уђем. Она је мене гледала овде ја то знам, више ме је виђала овде него напољу. Држим се и борим се - рекла је Милена.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: