Певачица Драгана Мирковић била кума на венчању певачу Жељку Шашићу и Соњи Вуксановић. Иако ова љубав, у којем су добили ћерку Софију, није потрајала, Драгана и Жељко остали су у одличним односима, па се и данас називају кумовима.

Подсетимо, Шашић је током деведесетих година био велика звезда у успону, а летње турнеје проводио је радно са осталим колегама. На једној од турнеја био је и Гавриловић који тврди да је био присутан кад су се Жељко и Соња упознали.

- Да, били смо нераздвојни. Пошто смо били две највеће звезде у Југославији, он је имао хит "Гори море", ја "200 на сат" и сви су мислили да се ми нешто свађамо. Међутим, Бара Стојановић нас је ту спојио и ми смо неколико сезона на Милочеру били по три-четири месеца и тада обилазили цео Јадран. Тако је он и упознао твоју Соњу - рекао је Иван, а онда се Софија убацила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не, нисам знала за то, ја знам мало другачију причу - додала је она кроз смех и рекла како она зна да су се њени родитељи упознали у Немачкој.

- Ту је била и Драгана Мирковић која је њих касније венчала - рекла је она, а Гавриловић потврдио њене речи: - Јесте, тамо су се после видели. Не знам детаље, али се сећам да је Соња те године биле на мору и да су сви одлепили за њом кад се појавила - рекао је он у емисији "Живот као такав".

Подсетимо, Соња се удала за Жељковог колегу Ацу Лукаса, тада је то био један од највећих скадала о којем се причало, будући да су Жељко и Ацо сем што су колеге били су и одлични пријатељи. Соња се после удала за Лукаса, родила му ћерку Викторију, али и тај брак није потрајао.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: