Рајан Вестлејк, полицајац у Акрону , одговарио је на позив у помоћ једног станара који је пријавио да је 1. априла видео мушкарца како је уперио пиштољ у куће.

Снимци објављени у понедељак са камере полицајца Вестлејка показују га како долази на лице места на Бритен Роуду у свом необележеном полицијском возилу.

„Могу ли брзо да видим твоје руке?“ Чуло се да полицајац пита Тавиона Кунс-Вилијамс, који је држао очигледно ватрено оружје, које је подигао изнад главе као одговор на захтев полицајца.

Мање од три секунде након што је тражио да види руке тинејџера, пиштољ полицајца је опалио. Чинило се да је полицајац био изненађен пуцањем ватреног оружја, вичући „Ох, ср**е“

https://www.youtube.com/watch?v=As-7g3i9NZc&t=101s&ab_channel=WKYCChannel3

15-годишњак је тада почео да вришти да је пиштољ који је држао лажан, јер је крв почела да тече из зглоба.

Полицајац Вестлејк (33) је почео да ставља лисице на дечака, преко ране, када су стигли други полицајци.

„То је лажни пиштољ, обећавам“, чуло се како дечак још једном говори, док је полиција почела да му ставља подвезу на руку.

„То је моја рука. Молим вас, позорниче, ја сам добро дете. Ја добијам петице у школи. Ја играм фудбал. Само сам желео да будем сигуран. Мој рођак је управо умро“, чуло се како дечак објашњава да је управо дошао са сахране свог рођака.

На снимку се затим види како полицајца одводе, док је дечаку збринута повреда која није опасна по живот.

(Индепендент)

БОНУС ВИДЕО: