Деловало је да је међу њима све у најбољем реду, међутим истина је била другачија.


Наиме, пре мало више од годину дана Јована је на свом Инстаграму објавила фотографију са Александром, а уједно и последњу заједничку, и честитала им још једну годишњицу брака. Ове године та честитка је изостала.

- Одрасли заједно и још увек то чинимо. Желим нам још лудости, живаца, стрпљења, љубави, осмеха и здравља - писало је у опису фотографије са њиховог венчања.

Сале Тропико је са друге стране заједничку фотографију са Јованом објавио пре мање од два месеца и на њој изгледају потпуно заљубљени и срећни, због чега су многи њихови познаници у шоку и не верују да је међу њима дефинитивно крај.

- Истина је да смо Саша и ја донели одлуку да окончамо наш брак. Остаћемо пријатељи и бићемо као и досад посвећени заједничком одгајању деце. Развод је у току и због мирног одрастања наших девојчица молим медије да нам пруже неопходну приватност - рекла је Јована.

- Као што је и Јована рекла, тачно је и апсолутно нема места никаквом сензационалистичком приступу, јер је цела ова прича и одлука само наша, као што је био и наш брак од самог почетка. У складу с поменутим, због мира и нормалног одрастања наше деце, у коме ћемо пођеднако учествовати и убудуће, ово ће бити моја једина изјава на ову тему. Хвала на разумевању - рекао је он.

Подсећање, Јована и Сале венчали су се 8. новембра 2011. године у Цркви Светог Василија Острошког на Бежанијској коси. Оно што је занимљиво јесте да се њихово венчање и свадбено весеље приказивало у емисији "3 x Да", која је у то време била веома популарна.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".