Александра Слађана Милошевић била је узор многим својим колегиницама, које су каријеру почињале након ње, неке чак и деценијама после.

Фото: АТА имагес

 

Сенидах Хајдарпашевић је једна од њих!

Пре четири године у интервјуу за Курир говорила је о разним темама, ситуацијама из свог живота али је прокоментарисала и младе извођаче и тада открила да јој се јако допада певачица из Словеније, Сенида Хајдарпашић и да јој је јако драго што је један од највећих хитова Сениде управо написан, испирисан њом.

- Стихове је писао Бењамин Крнетић, мистериозни аутор који је изјавио да је песму написао инспирисан мноме. Чак се на крају песме помињу и моји најближи сарадници и пријатељи, бенд Ду Ду А. По речима неких, текст има и елементе другог значења од кога "трап" (срп. треп), што је место за дрогу, вуче назив. Сенидах?! Каква је то жена! Изузетна изнутра и споља. Веома ми се допада. Једина оригинална појава ове фазе музике. Волим треп музику. - рекла је тада уметница.

Хајдарпашићева је у интервјуу раније прва открила да је поменута нумера има везе са Милошевићеом.

- Бењамин Крнетић је писао текст, а ја сам се шалила да је био заљубљен у Слађану Милошевић па да је за њу написана пјесма, није, вјероватно није, али Слађана је била велика инспирација. - рекла је тада певачица.

Иначе, како су медији писали ова нумера има мрачну позадину, те 

Слађана је у жаргону опојна дрога амфетамин, у влажном стању, какав дилери добијају пре коначне обраде у бели прах. Ова дрога такође се назива “Мокар спид”.

Курир