У сарадњи "Ламборгинија" и "Секретлаба" настала је софистицирана серија нових столица намењена гејмерима, која је постала део "Аутомобили Ламборгџини Колекшн колекције". Столица је доступна са стандардним седиштем, као и у "Pinnacle Edition" варијанти. Промоција овог производа уприличена је током светског такмичења у тркачким симулацијама под називом "The Real Race".

Столица изгледа јајсно, садржи карбон и алкантару, материјале који се користе у производњи Ламборџинијевих путничких аутомобила. Столица се истиче и по оригиналним украсима и истакнутом логотипом компаније "Ламборгини" на наслону.

 

 

"Секретлаб" је основан 2014. године и брзо је достигао место лидера у производњи столица намењених гејмерима. Његове столице користи више од милион људи широм света и су посебно популарне међу елитним гејмерима.

- Количина детаља који чине сваки Ламборгхинијев аутомобил је невјероватна, а то је нешто што и ми гајимо у Сецретлабу. Комбиновање наше водеће технологије и ергономије с Ламборгхинијевим тркаћим ДНК у сврху производње два модела столице за најоданије фанове бренда је био сан - рекао је суоснивач "Секретлаба Иан Анг".

Цене столица још увек нису објављене, а на тржиште стижу наредне године.

(клик.ба)