Алка Вуица жена је позната по свом специфичном стилу, али о њеном љубавном животу много се писало по регионалним медијима, али и наводило да су јој посвећене неке од најлепших песама.

Фото: АТА имагес

 

 

Њу су повезивали с познатих мушкарцима, али једна од њених највећих љубави био је Вук Величковић, познатији под уметничким именом Вук Видор, с којим је добила сина Аријана.

Алка и Вук упознали су се 1988. године, а Аријана је певачица родила годину дана касније.

Алка и Вук су у добрим односима, премда њихова љубав није успела да опстане, па је Аријана, који је данас познат и под уметничким именом Страпазоот, одгајала сама. Ипак, с његовим татом никада се није свађала, нити јавно сукобила.

Фото: Инстаграм принтскрин/dscollars

 

 

- Сви родитељи морају инсистирати на уљудном односу и лепом због деце, јер мислим да деца морају имати осећај сигурности и љубави. Између родитеља љубав и заљубљеност може проћи, али је јако важно да подупиремо и останемо јако блиски због деце - испричала је Алка за Дневник.хр.

Она је недавно објавила фотографију с Арианом и Вуком, а у питању је стара фотографија, настала на промоцији њене књиге 2006. године.

- Родитељи требају дати сву љубав детету које су позвали на овај свет - рекла је тада Алка.

Такође, породичну фотографију је поделила и прошлог Божића, уз опис Срећна породица за Божић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

 

- Бескрајно је поштујем, самим тим што је самохрана мајка. Захвалан сам јој што ме је донела на свет у условима који нису били нимало лаки, али је опет све учинила да се осећам срећно и да будем ту где јесам. Читавог живота била ми је и остаће узор, надасве људски и родитељски. Према мами сам одувек осећао љубав и понос. Љубав, јер је љубав увек давала и јер сам у њој пливао. Ко не зна Алку, не зна шта је љубав, она једноставно сија из ње и свима је несебично дели. Понос, зато што је увек била поносна и своја, успешна, али и непоткупљива - истакао је једном приликом о Алки њен син Аријан.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: