Тиктокер Џаир питао је старије људе због чега највише жале у животу. Једна 79-годишња жена говорила је о стварима које је сматрала важним када је била млађа и рекла да новац олакшава живот, али не гарантује срећу.

Слично размишља и други испитаник, који је рекао да материјалне ствари и више новца него што је заиста потребно нису толико важни.

- Када смо млађи, мислим да желимо да зарадимо много новца и стекнемо много материјалних ствари, да имамо велику кућу, одличан ауто и све то. Сада схватам да то није оно што је важно у животу. У животу, важни су односи, љубав и способност да знате шта је заиста обиље - каже он.

С њим су се од речи до речи сложили старији брачни пар и мушкарац од 78 година, рекавши да „материјалне ствари нису толико важне”.

- Живимо на броду и скоро све смо продали. Мислили смо да ће нам недостајати, да ћемо се кајати, али не - рекла је старица, а њен супруг је додао: - Провели смо младост покушавајући да купимо веће куће, лепе аутомобиле и сличне ствари. Много тога је сада бесмислено.

На питање шта им је важно, рекли су веза, здравље и пријатељи.

@yairbrachiyahu 65 Year Old Shares What’s Most Important In Life #interview #lifelessons #lifeadvice #longervideos ♬ original sound - Yair

Једамн 78-годишњак је рекао тиктокеру да ће наследницима рећи да је жеља за поседовањем материјалних ствари и такмичењем губљење времена.

- То је бескорисно и веома негативно - каже он. За њега су најважније ствари које су претходни навели.

@yairbrachiyahu 46 Years Married Couple Share What’s Really Important In Life… #interview #lifelessons #lifeadvice #longervideos ♬ original sound - Yair

Мушкарац од 93 године жали што је изгубио пријатеље које је стекао током живота, као и супругу.

- Идем свуда, радим неке ствари и онда немам с ким да причам о томе“, каже он.

Млађа екипа која је гледала ове видео снимке истакла је да су савети старијих заиста мудри.

БОНУС ВИДЕО: