Наиме, Јована је изнела тврдње да је Тони Бијелић варао Драгану Мирковић десет година и да је, како каже, у сваком граду имао љубавницу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Шта је Драгана радила у тим ситуацијама? Па где је она била, па зашто га није оставила одмах? Какво је то остајање? Какво је то остајање у браку где те неко не поштује? Шта је вама ту нејасно? Шта је вас ту фрапирало? Сви смо ми знали, ајде да причамо искрено. Ми смо као новинари знали да њу Тони вара последњих 10 година. Ми смо сви знали, знали смо чак и са којима је вара. Знали смо у која му је комбинација у Београду, која у Бечу, која вамо која тамо... Драгани је била срамота та шта ће село да каже, јер она има тај менталитет... Луче из Касидола. То је тај сеоски менталитет, шта ће село да каже, да сам се ја ослободила кад сам отишла, камо среће да сам раније отишла. То је у њеном случају било, а жене које се не разводе због материјалног су за мене мученице. А ове које траже, а немају ништа су спонзоруше, рекла је Јована Јеремић.

Подсетимо, Драгана Мирковић прошлог месеца је признала да се разводи од супруга Тонија Бијелића, после 24 године брака, а навела је да већ три године не живе заједно.

Њихови наследници, син Марко и ћерка Мануела, остали су са певачицом у Аустрији, а увелико се пише да Тони са новом партнерком живи у Немачкој.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Јована Јеремић је и раније дала своје мишљење о разводу познатог пара.

- Удаде се жена заборави на своју каријеру. Па црна Драгана каријера се никад не оставља, па да је мултимилионер. Па жено, може да буде Рокфелер, никада не бих се одрекла своје каријере. Највећа звезда да дозволи себи то. Три године правила фарсу у јавности, ако видиш да те вара и да те не поштује устајеш и кажеш он је направио фаул, кажеш разводим се, рекла је Јована Јеремић и наставила да коментарише однос певачице и њеног супруга Тонија:

Ко је Тони? Те паре које има Тони зарадио је његов ћале, не он. Она је од њега направила то што је доживела.

"Драгана мора да смрша"

Фото: АТА имагес

 

 

- Драгана мора да смрша да нађе стилисту и да ради на себи, опустила се и распустила се и ово је резултат. Ја је волим, шта треба сад да изиграва жртву. Он је сам себи скочио у стомак. Ја сам развод докторирала, Ана Севић и ја имамо зреле разводе на јавној сцени. Ја нисам варала мужа, али кад сам видела да не иде растали смо се. Мораш да будеш искрен и не зависиш финансијски од фрајера. Срамота је живети у лажном браку.

- Мене је погодило што се Драгани ово догађа, њен развод ме више погодио него мој, завршила је водитељка у јутарњем програму.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: