Енџи је истакао да велик број колега дугује новац, да има списак и да ће га објавити један даn. Потом није штетдео речи када је у питању бакшиш, истакао је да су спремни на све због гостију како би им дали новац. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

 

- Свако има своје мишљење, ја сам 20 година свирао са Бокијем Милошевићем, немам мишљење о томе, то је по мени естрадно неваспитање. Упропастили су посао са тим, некада се музичар ценио и поштовао. Гости им стављају паре у уста – пусте паре проклете. Ја то не радим, десило се доста пута да седнем поред некога, али да легнем поред некога, да ми неко сипа пиће у уста и то… - каже он.

- Ретки су они који знају да цене ту неку одскочну даску. У почетку су као умиљато јагње, а касније су грубљи. Навикли смо ми на то, јер је то све чешће на естради.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

 

Истакао је да је испао фер према колегама који му дугују новац: 

- Имам списак код куће и у студију и једног дана ћу то све и да објавим. То је естрада, зашто да не знају људи ко је какав?! Ако сам ја испао човек и људски поступио, мислим да је људски и да се зна ко није- рекао је Маврић раније за Грандонлине.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

 

БОНУС ВИДЕО: