Наиме, певачица Харијета Симић, којој је уметничко име Харина, борила се са опаком болешћу, а за домаће медије је причала кроз шта пролази.

Фото: Инстаграм/харина_оффициал

 

- Након операције када су ми одстранили дојку, ишла сам на хемотерапије и рекли су ми да сам здрава, међутим само два месеца након, отишла сам на контролу и лекарка ми је пронашла метастазе на врату – рекла је Харијета.

Одмах је уследила операција, а Харијета је након операције из непознатог разлога почела да кашље и кашаљ је био све гори, због чега је добила антибиотике у огромним количинама.

Фото: Принтскрин/ТикТок/харина_оффициал

 

- Ништа ми није помогло, а онда сам отишла на снимање плућа и пронашли су ми да су ми метастазе по целим плућима. Ја имам осећај као да ми је тона на грудима, тешко дишем – рекла је певачица за "Хyпе", којој је на жалост мајка умрла јер се није изборила са истом болешћу са којом се сама Харијета бори.

- Плашим се да ћу завршити као моја мајка. Она је умрла у 49. години, ја сада имам 41 – рекла је уплашена Симићева.

- Сада сам четврти степен метастазе. Рекли су ми у једном моменту да имам још шест месеци живота. Пила сам петролеј, канабис уље, све што сам чула, ја сам пила да ми помогне - рекла је за Телеграф.рс.

Харијета је, недавно, испричала своју тешку судбину и овим путем замолила све људе добре воље да јој путем Инстаграма помогну уколико имају могућност.

– Када сам сазнала да имам карцином буквално сам побегла из Шведске где сам била код супруга. Требало ми је три месеца да извадим папире да бих добила хемиотерапију, због које ми је опала коса. Имала сам ране по глави и телу, прошла сам кроз пакао. Хтела сам да дигнем руке од свега. Десет месеци ми нису рекли да имам метастазе, пила сам канабисово уље, чајеве, што је вероватно деловало – рекла је Харијета.