Старлета тврди да јој је неко пре избора подметнуо снимак за одрасле, као и да се на њему не налази она, већ девојка која личи на њу.

- Данас сам се од стреса срушила и завршила у хитној. Баш сад пре самих избора неко ми је подметнуо лажан интимни снимак особе која наликује на мене. Гласајте за Аву Карабатић, вашу нову саборску заступницу из X изборне јединице. Залагаћу се за ширу борбу против сајбер криминала и за бољу заштиту приватности на интернету, као ваша заступница у Сабору бринућу за све жртве, без политичких или личних мотива - написала је Карабатићева на друштвеним мрежама.

Ава је открила све детаље о својој кандидатури, а на самом почетку је истакла како је дошла на идеју да се пријави.

Фото: Инстаграм принтскрин/ava_karabatic_official_novi

 

- Јесте, истина је, пријавила сам се са парламентарне изборе. Идеја за то је дошла још пре неколико година, 2019. када сам се кандидовала за председника. Међутим, тада ми је све то било забавно и смешно, а сада сам сазрела и уозбилила сам се, доста ме је променило лечење од алкохолизма на ком сам била. Морам да се похвалим, већ неколико месеци сам трезна и схватила сам да нешто овде не ваља, да нешто у држави треба мењати, па зашто да онда седим скрштених руку? - истакла је Карабатићева, па открила да јој политика није сасвим страна:

- У школи сам имала предмет Политика и владарство, тако да знам доста о томе. Иначе, нисам се школовала за политиколога, а мало ко зна да сам завршила Филолошки факултет на ком сам студирала италијански језик. Хтела сам постати професорка, али сам тада била у вези са једним момком и дошло је до краха љубави, након чега сам се преселила у Београд и окушала срећу у ријалитију. Но, да се вратим на тему. Имам два слогана за моју кампању коју водим искључиво ја, сама, без икога, без странке. Моји слогани су "Отрезни се" и "Фер игра". Први слоган је дубља шала, због мог лечења, а и због комплетне свести народа, саветујем им да се сви отрезне и гледају на ствари реално. Што се другог слогана, е то је назив моје нове песме, дуета са Томасом, који сам снимила прошле недеље.

Фото: АТА имагес

 

- Снимање песме је завршено. Искрено, нарадили смо се као коњи. Сада сам фокусирана на кампању, а онда ћемо и да снимимо спот. Планирам да наставим да се бавим и једним и другим, а искрено, недостаје ми и водитељство. У ријалити се бих враћала, али наш сабор је, ја то одувек причам, један велики ријалити! Само се свађају, дрече, гледају корист, само обећавају, а ништа не одраде... Све је исто као у ријалитију, а ја сам добар ријалити играч. Била сам у "Сурвајверу, "Великом брату", "Паровима", које сам касније и водила... Велика ми је жеља да се вратим у Београд и наставим каријеру. Тренутно мој тата брине да ли редовно пијем лекове и да ли сам трезна, тако да је то немогуће. Те пилуле се пију годину дана, тако да после мог дефинитивног излечења долазим поново у Београд, јер пружа много више могућности од Сплита - рекла нам је старлета која би волела и да се нађе на биоскопском платну и покуша да започне и глумачку каријеру.

Није тајна да Карабатићева има доста фанова из Србије, теје открила да ли мисли да ће јој Срби дати глас на изборима.

- Јако волим Србију. Волела бих да гостујем у некој политичкој емисији, код вас је то заступљеније и да кажем шта имам. Мада, мени сваког дана стижу поруке подршке, како од омладине, тако и од старије популације - изјавила је старлета за Ало.

БОНУС ВИДЕО: