Певачица Дара Бубамара испричала је недавно за инцидент који се догодио на једном њеном наступу, а снимак са те ромске свадбе где је ушла у сукоб са организатором весеља и где га је у налету беса гађала флашом, постоји на друштвеним мрежама (можете га погледати на ОВОМ линку).

- Радила сам једну ромску свадбу и нап**ила их. Јако сам достојанствена, не дам на себе. У почетку када су ме звали на те ромске свадбе, нисам знала шта је то. Сад знам и кажем одмах толико и толико, дођем на 45 минута, отпевам и идем. Дође Шабан, Јана, Зорица Брунцлик, Шериф Коњевић, Брена била, седиш и слушаш ону њихову музику која је до пања одврнута, мозак те заболи. Два, три сата кола свирају, певачи седе. То је било у Бечу, 1.500 људи, видео-бим имају колико људи је тамо било. Неки водитељ, матора дртина тамо, већ се ушмркао, диригује, мајмунчина нека и каже он: "Сад Дара" и ја му покажем да вечерам, а он мени нешто као: "Ја кад кажем". Ја га искулирам и нешто је било и онда је рекао: "Сад дуети", Дарко Лазић и ја - причала је Дара у једном поткасту.

- Кажем му не можемо дуете, јер су то матрице, а он мени: "Ти ћеш да ми кажеш", на микрофон. Кад сам ја поп*здела, још сам била у пмс-у: "Ти ћеш да ми кажеш мајмуне један. Ја сам дошла због ових људи, а ти се мени тако обраћаш. Мрш одавде". Испрозивала га на микрофон, моји музичари побелели, гађала сам га флашом и отишла у собу - присетила се Дара.

БОНУС ВИДЕО: