- Кладила сам се са другарицом, али и зато што су ми многи писали на друштвеним мрежама да желе да ме виде на том сајту. Мој син и ја смо прошли кроз тежак период, продавала сам своју гардеробу да бих га прехранила. Сада лепо живимо од "Онли фенса", ништа нам не фали, сваку жељу му испуњавам - рекла је Милица Дабовић.

Бивша кошаркашица има сина Стефана (6), којег је добила из кратке и турбулентне везе, а сада је открила како је наследнику објаснила где му је тата.

- Стефан је питао где му је тата и ја сам му рекла да "тата не постоји", односно да његов тата није добар човек, да је лажов и лопов. Раније нисмо причали о њему, али је он сам рекао: "Кад порастем, ја ћу њега да премлатим зато што је он лош човек." Остала сам без текста, желела сам да мој син има оца, дала сам му пуно шанси, баш због њега, али је сваку прокоцкао. Није га интересовало сопствено дете - каже Милица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/stefanovamama13

 

Једна од најзгоднијих жена са домаће јавне сцене каже да је свог изгледа врло свесна. Због тога самоуверено позира нага и своје фотографије наплаћује:

- Поносна сам на своје тело, цео живот сам тренирала, то је мој пројекат. Допада ми се како изгледам у 42. години, зашто то не бих показала и другима?! Нећу позирати обучена од главе до пете. Показиваћу делове тела у зависности од тога колико људи плате. Колико пара, толико музике!

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

Дабовићева је уз своје фотографије нагласила да садржај није намењен малолетним особама, те да јој није јасно зашто је људи и даље толико осуђују због садашњег занимања.

- Не разумем људе који се мешају у туђе животе. Моје занимање се не разликује од неког другог, то је поштен посао, нико ми ништа није поклонио. "Онли фенс" је само у Србији табу тема, свуда у свету, девојке са завршеним школама бирају да се баве продавањем своје интиме. Људи су очекивали да ћу се продати за мале паре. Мислили су да сам као Анђела Вештица, која "зна знање". И ја бих могла да зарадим те паре, али не бих могла да спавам мирно и да се погледам у огледало - рекла је она за крај.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: