Његова супруга Катарина је трудна и за шест месеци ће се остварити као родитељи.

Певач и његова изабраница радосну вест су поделили само с породицом и најближим пријатељима, а сада се певач огласио за "Курир".

- Тачно је! По трећи пут ћу се остварити у улози оца. Јако смо срећни, али то је све што желим да кажем на ту тему, рекао је кратко Дарко.

Фото: АТА имагес

 

 

Да је коначно срећан и испуњен на свим пољима, недавно је говорио о томе у медијима.

- То су те неке године. Када уђеш млад у целу ову машинерију и пун си пара, зарађујеш. Сви те тапшу по рамену, па идемо изласци, па идемо друштво. Особа која заради пуно пара у младим годинама и која постане популарна, славна, која каже да га слава није пукла у главу, то је таква једна велика лаж. Мене је пукла и те како у главу. Буквално мислиш да је цео свет твој, идемо, ја сам најбитнији, свуда су ти врата отворена. Тапшу те по раменима, све може. Хоћеш ауто - може, који хоћеш. Ево ти на одложено плаћање, даћеш кад будеш имао. Хоћеш овај мотор - може и то, ево ти на одложено плаћање. И ти онда упаднеш у дугове, у озбиљан проблем када видиш да то није тако - говорио је он.

У животу и каријери помогао му је менаџер и продуцент Мерсед Хаџић, с којим годинама уназад сарађује. Лазић је тренутно један од најтраженијих извођача који до краја године има уговорене тезге. И поред тога успева да буде добар тата и супруг, а и да не запостави пријатеље.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: