Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш жестоко су се сукобили током данашњег гласања за највећег лицемера у "Задрузи 5".

- Ирма, ниси лицмерена, ти си најомраженија. Немаш ни једну добру особину. Оно што је Далила, ти си омраженија од ње. Груја стигне му слика, а он каже да нема никаква осећања. После сат времена каже да га је прошло - рекао је Јањуш на почетку.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мина исто, будалетина. Ова Маја се бар борила, ти си мутава као покисла кокошка. Нећу да причам о овој, Маји... Она је трагедија свих трагедија. Филип Цар је највећи лицемер према мени. Пуштам и нећу да се мешам. Маја према мени, баш из разлога што је човек рекао како се понашала док смо она и ја били заједно - говорио је Јањуш.

- Ти немаш право гласа након свега што си ми урадио. Ја видим твоји добру намеру кад су наше свађе у питнају, али урадио си ми горе ствари. Кад си ми уплатио 30.000 и оставио ме као клошарку, испао си највећи лицмер - убацила се Маја.

- Како да не, нека буде, не занима ме. На трећем месту је Далила, ајде што је урадила шта је урадила, али да после свега неко други буде крив и да има оправдање да и даље пљује њега, никад ми неће бити јасно. Баш јуче једна ситуација и говори му шта он њој ради, нисам видео у животу - наставио је кошакараш.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".