Према речима Маторе, Миљана је изгубила и кривично и парнично на суду те је након тога направила скандал, вређајући Матору, помињући њене ближње и адвокатицу, изговарајући погрдне речи. Матора је истакла да је била јако непријатно изненађена оваквим понашањем и да је срећна што је правда коначно задовољена.

Фото: АТА имагес

 

- Под утиском сам, клошарка ме је малопре на суђењу извређала. Помињала ми је Душана покојног и Дуњу, вређала ми је адвокатицу, говорила погрдне речи и то ничим изазвана, само зато што смо је ја и Марко Ђедовић добили на суду и то кривично и парнично. Само зато што није нормална, што је луда. Чекам сада да се врати и да ће да крећу напади, поцепала ми је иначе тужбу за развод коју ми је адвокатица дала - рекла је Матора и додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

- Узела је тужбу за развод и поцепала је. Што се мене тиче ја могу да се ћерам овде са лудацима није ми проблем. Само не знам чему све то, судија донесе пресуду и тебе неко крене да малтретира. Било ми је јако непријатно и правда је напокон задовољена. Тако да ако ме буде само пипнула или такнула, Тијана реагуј - била је јасна Томићева.

 

Овај судски спор и инцидент на суду привукли су велику пажњу јавности, а њихов сукоб и даље интригира верну публику ријалити програма.

Курир / Република