Ана је активна на друштвеним мрежама, има велики број пратилаца и сви коментаришу њену фигуру и лепо лице. 

Многе мушкарце ће разочарати чињеница да је Анино срце освојио певач Мирче Радуловић, који доспео је на домаћу јавну сцену захваљујући такмичењу "Звезде Гранда" 2012. године.

Ана је у једном приликом у разговору за "Пулс" открила да је муж њен највећи критичар.

- Он је мој највећи критичар. Ми заиста такав проблем немамо, а да је највећи критичар, јесте. Кад му се нешто што сам обукла не свиди, ја полудим, али после знам да ми он најискреније каже. Ја дођем са питањем: 'Како ми ово стоји, али искрено?', а он ми каже: 'Боље да не кажем.' А зато када ме похвали, то је то - рекла је Ана једном приликом.

За "Републику.рс" на питање да ли се некада уплашила да је супруг вара она је рекла:

- Никада. Наравно кад смо били на почетку везе била је доза страха и љубоморе док нисам стекла поверење у њега, а сад би стварно било сулудо после осам година да се плашим да ће да ме превари.

- Баш сам причала са једном пријатељицом баш ме критикују како ја не избацујем слике са супругом на Инстаграм и изненадила сам се скоро је био један развод у новинама и она сам рекла Боже како развод избацивали су слике стално и изгледали су ми као складна и срећна породица и жао ми што су људи почели да мере љубав по сликама на Инстаграму и сад сам рекла сад тек нећу качити слике - рекла је Радуловићева, а онда признала да ли се плаши да јој нека колегиница "не украде" супруга:

- Нисам размишљала о томе, мислим да нису луде да то покушају.

- Пази да неко проба да ми дира мужа, а он ми је светиња, не би ја била овако мирна као што јесам - закључује Ана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".