Балканска дива, Светлана Цеца Ражнатовић је направила прави спектаклу у Шапцу. 

Певачица је по завршетку концерта поделила утиске са новинарима, а једна од тема је постала свадба и брак њене ћерке Анастасије гудељ која је удата за фудбалера Немању Гудеља. 

 

 

- Анастасија не долази за Ускрс, она сада има своју славу Ђурђевдан. Гудељи славе Ђурђевдан, снаја мора да буде код њих. Ја идем на причест и снимам Цеца схоw. Ја имам најлепша могућа искуства што се Шапца тиче. То је истина, постоје и снимци као доказ. 2013. године је исто овако била еуфорија. Поносна сам на свој репертоар, на моје ауторе -изјавила је Цеца, која је истакла да ће Европско првенство у фудбалу гледати у зависности од својих обавеза:

- Зета ћу бодрити све у зависности од мојих обавеза, али бих волела са задовољством да испратим утакмице у којима игра мој зет. Ја сам страствени навијач. Ми смо сви у кући бучни, ја сам са југа.

 

 

Током овог лета, можемо очекивати њен нови албум:

- Треба ми одмор, спремам албум. Кад путујем, губим фокус, за то ми треба пуно енергије.

Славља у породици Ражнатовић има на претек.

- Сада иде Анастасијин рођендан, не знам где ће она бити, па Жељков рођендан, он пуни четири године, па мој рођендан. Анастасија је удата, венчана, свадба зависи од Немањиних обавеза, они су венчани тамо где треба, пред Богом, ово остало је формалност.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: