Иако су добро функционисали, па су остали добри пријатељи и након растанка, Сале Тропико и она су имали другачије поглед на будућност.

- Просто смо се развили у различитим смеровима. Села сам поред њега и рекла сам: "ја сам престала тебе да волим". То је једноставно тако. Ми можемо бити идеални пријатељи до краја живота, али у смислу тог заједничког живота и онога што су за тебе вредности, што су за мене, како ја видим будућност наше породице или моју, деце, уопште нисмо имали више исте погледе - почела је она у емисији "Магазин ин" и додала:

- А није више ствар ни у тој различитости, већ да се угрожавамо међусобно, и угрожавамо наше психичко здравље и наше деце - рекла је Јована.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jovana___pajic

 

- Свака ти част на храбрости да овако кажеш - рекла јој је Сања Маринковић.

- Сви уђемо у брак са идејом да ће трајати заувек, а у међувремену се деси живот, па те демантује. Ти онда на све начине покушаваш да решиш проблем који је текући, а заправо од дрвета не видиш шуму. Једноставно, радиш на томе докле можеш, докле год има двосмерне комуникације између партнера, па идемо ка истом циљу, а кад си сам у свему томе, несхваћен, када се не разумеш како треба, онда је тај терет постане баш тежак да се носи самостално кроз живот. Поготово када имате децу којима сте потребни цели, у комаду, стабилни и присутни у њиховим животима. Онда имате одговорност према себи да се измакнете из те токсичне средине, првенствено због њих, ако већ нема помоћи. Мислим да је важно борити се, али је подједнако важно и одустати када видиш да нема помоћи. Мораш да будеш пример својој деци, ослонац. После развода више не постоји тај породични стуб, он је мало ћопав, али мора бити довољно јак да поднесе све оно у чему ће, у овом случају један родитељ, бити спреман да подржи све то - рекла је Јована и додала да је са бившим супругом у добрим односима.

БОНУС ВИДЕО: