Наиме, Борина супруга Верица пре много година одузела је себи живот, а певач све до своје смрти није се мирио са тим. Његова последња жеља била почива поред Верице иако му је до смрти остало непознато зашто је она одузела себи живот.

Дрљачи за живота није било јасно како је преживео трагедију која га је задесила. Певач је једном приликом открио да је у стану пронашао њено кратко опроштајно писмо.

- И дан-данас патим за Верицом. И пре тога је покушавала да се убије. Први пут је попила шаку таблета. Нашао сам је у кући у несвести на поду и одмах је одвезао на ВМА. Тамо је била на испирању. Спасио сам јој живот! Стварно не знам из ког разлога је то урадила. Верујте ми! Мислим да јој поред мене ништа није недостајало, имала је све. Зацртала је да то уради и нисам могао да је спречим - рекао је Дрљача једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

 

Након смрти своје супруге, певач је пронашао опроштајно писмо чије речи кидају душу.

- Другом приликом поново је остала сама код куће. Деца и ја нисмо били ту. Кад сам ушао у стан, затекао сам опроштајно писмо. Сећам се само да је писало: "Много сам се уморила, извини. Чувај ми децу." Исте секунде сам позвао полицију и почео да је тражим.

Бора је својевремено испричао и како је почела његова љубавна прича са Верицом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Био сам стари момак, преко 30 година сам био прешао, и онда сам дошао у ситуацију да сам много жена имао, нисам могао да се одлучим, и дошао сам у ситуацију да кажем: "Чекај, морам да се оженим због деце". И, наишла је моја покојна жена Верица. Није наишла, она је мени била комшиница, прија. Ја сам код ње одлазио кад је била мала, носио чоколаде и тако даље... Кад је нарасла ја нисам био дуже време ту, у том крају, она је учила трговачко-економску школу и била је на некој пракси. Ја кад сам ушао у продавницу да купим не знам шта, видим лепа девојчица. Ја кажем мала, чија си ти?, каже од тога и тога. Ја одмах закажем увече, кажем Ја ћу те сачекати па да се мало провозамо. Тако је то почело. Иначе, да ме она није преварила можда бих остао неожењен - причао је Бора.

СОС телефон за помоћ

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: