Тату Слободана Боду Нинковића одлично знате. По његовим улогама. А вероватно знате и његову наследницу све познатију по спортским успесима.

Глумац из Смедерева који је играо у "Вуку Караџићу", "Срећним људима", "Отвореним вратима", "Казненом простору", једно је од омиљених глумачких лица код нас.

Учесник је бројних дечијих програма уз које су генерације и генерације одрастале. Његова ћерка Нађа Нинковић (28) бави се одбојком. Игра на позицији средњег блокера.


Играла је у Црвеној звезди, Волеру Цириху, у италијанском клубу Азура Воле,ј па у Бразилу. Због спорта је често одвојена од породице која је сигурно највећи ослонац.

Нађа је са репрезентацијом Србије 2011. на Европском првенству у Србији и Италији освојила златну медаљу. Успешна одбојкашица је са тимом своје земље дошла и до бронзаних медаља на Светском гран прију 2011. и 2013.

Изузетно је успешна и њена клупска каријера током које је са тимовима долазила до најпрестижнијх дражвних призања.

Фото: Н. Параушић

 

Како је и глумац више пута говорио, Нађа ја рано отишла из куће, будући да је градила озбиљну каријеру, и да су се он и супруга већ навикли да она скоро никад није у породичном дому.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".